Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

Hebei Zhonghe Foundry Co. LTD

Hebei Zhonghe Foundry Co. LTD

1 2 3 4 5 6 7 8
Hebei Zhonghe Foundry Co. LTD Hebei Zhonghe Foundry Co. LTD Hebei Zhonghe Foundry Co. LTD Hebei Zhonghe Foundry Co. LTD Hebei Zhonghe Foundry Co. LTD Hebei Zhonghe Foundry Co. LTD Hebei Zhonghe Foundry Co. LTD Hebei Zhonghe Foundry Co. LTD
Πετώντας κατάστημα Πετώντας κατάστημα Εργαστήριο μηχανών

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ZHF
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300
Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-20000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2003
Εξαγωγή pc : 90% - 100%
Η Co. χυτηρίων Zhonghe, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το έτος 2003, είναι ένα επαγγελματικό εργοστάσιο τις ρίψεις που γίνονται από το φαιό σίδηρο και τον όλκιμο σίδηρο. Είναι ένας από τους πρώτης τάξεως κατασκευαστές στον τομέα των ρίψεων αποξηράνσεων και των ρίψεων αντλιών όλα τα είδη μη-επεξεργασμένων στη μηχανή ή επεξεργασμένων μερών μετάλλων καλύπτουν τις περιοχές της δημοτικής κατασκευής, των βιομηχανικών, ρίψεων σπιτιών και κήπων. Η επιχείρηση παίρνει το έδαφος συνολικά 60000 τετραγωνικά μέτρα, με τον τομέα κατασκευής 16000 τετραγωνικών μέτρων για το υπάρχοντα εργαστήριο και τα γραφεία μέσα. Εν τω μεταξύ, η επιχείρηση έχει λάβει την άδεια εξαγωγής της Κίνας που μας χορήγησε με να εξαγάγει τις ρίψεις άμεσα στους υπερπόντιους πελάτες.

Προϊόντα και ικανότητα παραγωγής
Η επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να κατασκευάσει όλα τα είδη ρίψης αποξηράνσεων, μερών αντλιών, φλαντζών, gully σχαρών, κιβωτίου μετρητών και ρίψεων εξοπλισμού αστικών οδών σύμφωνα με ASTM A48 ή A536, BS1452 ή πρότυπα 2789 με μια ετήσια ικανότητα παραγωγής του Α.Μ. πάνω από 10000 Το εργοστάσιο παράγει κανονικά τα προϊόντα μετάλλων σύμφωνα με τα σχέδια του πελάτη και τις τεχνικές απαιτήσεις ή τα δείγματα
Όλοι επάνω από τα προϊόντα εξάγουν στις ΗΠΑ, την Ιταλία, την Ισπανία, το UK και το Μεξικό και παγκοσμίως.
 
Ποιοτική διαχείριση
Η επιχείρηση έχει λάβει ISO9001: πιστοποιητικό του 2000 από τους οργανισμούς εξασφάλισης ποιότητας του τρίτου της ευμετάβλητης διεθνούς πιστοποίησης το έτος 2006.
Η επιχείρηση πιστεύει στην ποιοτική διαχείριση και έτσι κάθε ρίψη που παράγεται στο χυτήριο επιθεωρείται λεπτομερώς και ελέγχεται από μια εκπαιδευμένη και έμπειρη ομάδα επιθεώρησης. Κάθε διαδικασία παραγωγής ελέγχεται πολύ και τεκμηριώνεται. Κάθε ρίψη μπορεί να επισημανθεί πίσω για την ποιότητά της.
 
Εξατομικευμένη υπηρεσία
Κάθε διαταγή, μικρός ή μεγάλος, έχει την προσοχή ένα ή περισσότερα από το προσωπικό τμημάτων υπηρεσιών μας. Κάθε άτομο εκπαιδεύεται για να είναι λεπτομερώς πεπειραμένο για τα προϊόντα Zhonghe. Η υπηρεσία είναι σημαντική σε μας επειδή είναι σημαντικό σε σας.
 
Με την ειλικρινή συνεταιριστική επιθυμία, ανυπομονούμε η έρευνα και να επισκεφτούμε μας σας που καθιερώνουμε έπειτα τη μακροπρόθεσμη και win-win σχέση.
Στοιχεία επικοινωνίας
Hebei Zhonghe Foundry Co. LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Carlota

Φαξ: 86-317-4682888

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)